Paus

Dessa tre dagar som jag inte bloggat på (mycket ledsen för det) så har jag:
 
Tisdag: 
Vi åkte vid ett tiden med taxi till landveter där vi var i någon timma och fikade, köpte lite parfymer osv, det man gör på en flygplats. Sen åkte vi med planet då till Frankfurt och där var det ganska segt eftersom att vi var där från klockan halv fem till klockan tio typ, inte roligt alls men jag och mamma fikade och åt mycket goda saker, kollade i en massa affärer. Sen kom vi till Nice då, tog en taxi till hotellet, lämnade alla saker och gick ut lite och kollade lite, kom hem vid ett två tiden och somnade! Underbart på kvällen med 25 grader typ!
 
Onsdag: 
Vi började dagen med att äta en riktigt fransk frukost på något litet bageri vid gatan, fortsatte sedan in mot affärerna och köpte lite saker som strandväskor osv, sen gick vi ner till stranden och badade och soladenågon timma, vattnet är verkligen knallblått och hur underbart som helst! Efter det så lunchade vi på en trevlig restaurang och efter det så gick vi till hotellet, duschade lite coch gjorde oss iordning inför kvällen då vi gick på restaurang, kollade lite i några köpcenter och köpte lite fler saker!
 
LÄS DET UNDER:
 
Där fick ni lite förklaring om vad jag har gjort men internetet är så in i h*lve**e segt så sitter och typ slår datorn nu för att inget funkar.. Bajs är det. Men jag bloggar när jag kan eller när jag kommer em för jag tycker inte det är någon ide att blogga när jag inte kan ladda upp bilder för det kan jag inte för internat är så segt. Är skit sur nu, men detta ska inte förstöra min semäster! Bye bye ses så fort det funkar!