Paus

Dessa tre dagar som jag inte bloggat på (mycket ledsen för det) så har jag:
 
Tisdag: 
Vi åkte vid ett tiden med taxi till landveter där vi var i någon timma och fikade, köpte lite parfymer osv, det man gör på en flygplats. Sen åkte vi med planet då till Frankfurt och där var det ganska segt eftersom att vi var där från klockan halv fem till klockan tio typ, inte roligt alls men jag och mamma fikade och åt mycket goda saker, kollade i en massa affärer. Sen kom vi till Nice då, tog en taxi till hotellet, lämnade alla saker och gick ut lite och kollade lite, kom hem vid ett två tiden och somnade! Underbart på kvällen med 25 grader typ!
 
Onsdag: 
Vi började dagen med att äta en riktigt fransk frukost på något litet bageri vid gatan, fortsatte sedan in mot affärerna och köpte lite saker som strandväskor osv, sen gick vi ner till stranden och badade och soladenågon timma, vattnet är verkligen knallblått och hur underbart som helst! Efter det så lunchade vi på en trevlig restaurang och efter det så gick vi till hotellet, duschade lite coch gjorde oss iordning inför kvällen då vi gick på restaurang, kollade lite i några köpcenter och köpte lite fler saker!
 
LÄS DET UNDER:
 
Där fick ni lite förklaring om vad jag har gjort men internetet är så in i h*lve**e segt så sitter och typ slår datorn nu för att inget funkar.. Bajs är det. Men jag bloggar när jag kan eller när jag kommer em för jag tycker inte det är någon ide att blogga när jag inte kan ladda upp bilder för det kan jag inte för internat är så segt. Är skit sur nu, men detta ska inte förstöra min semäster! Bye bye ses så fort det funkar!
 

ÄNTLIGEN!

Nu funkar äntligen hotelets internet! Det har varit nedlagt sedan i tisdags så varit super irriterad! Nu sitter jag iallafall här i salongen i Nice och bloggar, livet! Tänkte göra ett inlägg med sammanfattningen hur mina dagar här som ni inte varit med att dela varit! Det låter väl bra? Jag har det super bra här iallafall och ska snart gå ner på stan med mamma och shoppa lite, förut så var vi vid stranden, ätit lunch/brunch och kollat i en massa affärer! Det är verkligen super härligt här och imorgon kommer Alice, Max och deras mamma! YEY! Ska bli super kul att ha lite kompisar här också! Fast det har varit super härligt här med mamma också, vi har kommit mycket närmre tycker jag!
 

Svarar på frågestunden!

Haha, jag hade glömt frågestunden! Hade ni också det? Fick inte så många frågor, brukar ju få mycket fler men om ni inte har något mer på hjärtat så ska jag inte tvinga er!
 
Här kommer svaren:
Är du troende kristen?
Svar: Ja det är jag
 
Favorit affär?
Svar: ingen aning, handlar lite vart som helst, men Raglady, Fiorucci och topshop kanske.
 
Är det viktigt med märkeskläder?
Svar: Nej, men man ska ha kläder med kavlitet liksom, hellre att det kostar lite mer och håller längre än att ha något billigt som håller en vecka. Sen så om man köper "biliga" saker på HM eller så, så är det väldigt troligt att alla har det för det är snyggt och billigt. Och jag själv vill iallafall inte ha samma kläder som någon jag känner eller så!
 
Kär i någon vid tillfället?
Svar: Nej, det är jag ikke!
 
 
Bästa kompis?
 
Svar: Sara-ewangeline, mina GCB tjejer, Ellen, Alice, Oskar, Hanna och Janina! Många bästa vänner! 
 
Rasmus Rehn, något på gång där eller?
Svar: Haha, nej? Vi är bara bra vänner!
 
Kär ? 
Svar: nej, inte nu men har varit
 
Ihop ?
Svar: inte nu men har varit det 3 gånger som "gills" haha
 
Seriöst förhållande ?
Joo, det har jag haft. Eller aldrig riktigt seriöst men jag skulle gärna vilja ha ett nu!
 
 
Sommar/vinter ?
Svar: SOMMAR!
 
Chips/Cola ?
Svar: Cola
 
Vänner / familj ?
Svar: Svårt att välja, älskar alla!
 
Blogg / Facebook ?
Svar: Blogg, jag älskar att blogga och bryr mig inte om statistiken utan älskar bara känslan att dela med mig!
 
Android / apple ?
Svar: Apple, helt klart!
 
 
Rosa / Lila ?
Svar: Rosa!
 
 
Förhållande/singel ?
Svar: Älskar förhållanden men gillar singellivet på ett sätt. Men hellre Förhållande!
 
hur känner du rasmus lysell ?
Svar: Jag känner honom genom Sebastian Jagenäs som jag känner genom Sara-ewangeline!
 
Vad gillar du för musik?
Svar: allt möjligt
 
Är du och Oskar falk på g? Ni är med varandra väldigt mycket.
Svar: Haha, neej. Han är en av mina bästa vänner! Vi är som syskon!
 
Känner du Victora Källström?
Svar: Jag har träffat henne en eller två gånger och hon är super snäll och trevlig! Men jag känner henne inte liksom!
 
beskriv dig själv med tre ord.
Svar: Skrattglad, Snäll, Humör!
 
Hört att du varit på G med både Martin Solaja, Jesper Gadolin OCH Jacob Tauson? Lite taskigt att hålla på med deras kompisar och så kanske?
Svar: Jisses, vart får ni allt ifrån? Haha! 
Nej, jag har inte varit på g med varken Jesper eller Jacob, visst att jag var lite på G aktikt med Martin men det var aldrig seriöst för mig i alla fall..