mys

sitter och myser i en stor tjöja, ett stort glas saft, samtal och datorn i knät!
Känner att jag måste ta det lite lugnt också!
.

Dagen!

Nu kom jag hem från konfan med Sara-ewangeline.
Först efterskolan så åkte jag till Hardrock för att träffa My och Sara-e så satt vi där och åt lite, kul att bara sitta där och äta för omväxlings skull! Men det var super mysigt iallafall! Efter det så drog jag och Sara-e till smyrna och var på konfa där och det var kul som vanligt med alla goa kompisar! Sen körde Sara-e's mamma hem mig och Peter men hon skulle parat med min mamma så nu sitter Sara-e i mitt rum.
.
Ska sätta mig med en so uppgift och Franska plugg innan jag ska fixa mig inför natten!
.

Alla söker honom

The dream guy.
Alla söker honom, alla vill ha honom men när han kommer så missar man honom. Eller så missar han er. Nu pallar jag inte och bara så alla tjejer där ute vet så måste man ha ett tag för sig själv också, man kan inte hålla på med någon hela tiden eller vara i ett förhållande hela tiden för då hinner man inte jobba med sig själv och då sitter man kvar i samma gamla människa och har ingen chans för förbättring, så att vara ensam är också bra! Att få vara med sina kompisar, ha tjejmiddagar, tjejkväller eller bara leva livet på någon fest.
Att hålla på med någon är inte alltid det bästa, låt allt vara och ha lite tid för dig själv.
.
.
.
.
Även fast ett förhållande verkligen inte skulle sitta fel nu så ska man inte kasta sig in i ett förhållande för det slutar aldrig bra, lär känna människan så kanske det visar sig att han inte var den där dream guy och det är bättre att märka det innan ni blir tillsammans, right?