cookies from harrods

Som sagt så åkte jag till gymmet förut men efter bara 15 min på bandet fick jag verkligen krampar i magen, det var inte håll, det var inte mensverk eller mina tarmproblem. Jag vet fortfarande inte vad det är utan bara accepterat att jag har ont i magen och åkte hem efter att ha kämpat ytterligare 15 min på bandet.
Igår fick vi en burk med harrods kakor som jag ska ta och äta nu haha. Verkligen inte hela burken men jag älskar harrods kakor så ska allt ta och äta dem. Vi får se om det blir en hemma kväll ikväll. Lutar nog mot de.. 
 

Beachbody 2013

Nu drar jag mig mot gymmet! Ska bli så himla skönt att träna alltså, love it! Fast dock har jag tröttnat lite på att jag måste åka så himla långt, det har börjat bli lite tröttsamt nu. Men jag gillar fysiken så det är värt det. 
Senare idag vet jag inte vad jag ska göra. Efter gymmet med Elvira ska jag nog dra hem duscha osv och senare ikväll har jag ingen aning. Ella ville göra något så det kanske blir det. Men på ett sätt vill jag bara dega idag, jag vet inte. Jaja jag har hela dagen framför mig att tänka på hur jag ska göra. Vi hörs senare dåja! Puss

Black and white

Godmorgon godingar! Igår var jag på Maries tjejkväll, det var verkligen super mysigt! Jag, Sandra och Emilia kom dit lite senare så vi missade middagen men Marie hade fixat en massa lekar och annat. Super roligt! Kanske käller upp någon bild senare, jag tog inte så jätte många men kanske kan ta från Instagram osv! Jag kom hem vid tre eftersom att det blev sommar tid och så, annars hade jag varit hemma vid två haha.
I vilket fall som helst så vaknde jag halv elva idag och ska snart gå ner och äta lite frukost. Fast jag är verkligen så himla trött, vaknade och vill bara somna om men kunde verkligen inte, jätte hemskt.